Avaimenperä, Shungiitti

Avaimenperä klipsikiinnityksellä. Kivenä hiottu shungiitti. 

Koko n. 3x2cm, paino 8-11g. 

Tuotteen kivi voi vaihdella kuvasta, koska kyseessä luonnontuote joista yksikään pala ei ole samanlainen, vaikka ovatkin hiottuja.  

6,00 €
Hinta sis. ALV

Shungiitti on hyvin voimallinen ja positiivinen kivi, joka voi tuoda kantajalleen monia siunauksia. Shungiitti on ainoa tunnettu luonnonmateriaali, joka sisältää fullereenia, tehokasta antioksidanttia, jonka vuoksi shungiitin sanotaan mm. puhdistavan vettä ja neutraloivan kehosta haitallisia organismeja. Shungiitti resonoi juurichakran sekä maatähtichakran kanssa ja maadoittaa tehokkaasti. Se tasapainottaa kehon vasenta ja oikeaa puolta sekä chakrojen välistä harmoniaa. Shungiitti suojaa energiavarkailta ja neutraloi negatiivista energiaa. Shungiitti on tehokas kivi suojaamaan myös sähkölaitteiden elektromagnettiselta säteilyltä. Fyysisellä tasolla sen sanotaan parantavan vastustuskykyä ja monenlaisia kipuja.

Huom! Voimakkaasti hiilipitoisena kivenä shungiitti saattaa tahrata käsiä tai vaatteita, jos sen pinta kolhiintuu. Kiven voi pestä lämpimällä vedellä mahdollisen irtohiilipölyn puhdistamiseksi.