Ingrid Kiinteä Parfyymi, Aesthetic

Loppuunmyyty

Aktiiviseen elämäntyyliin

Aesthetic on hauska, raikas ja energinen tuoksu. Päällimmäisenä tuoksuu sitrus, jossa on vivahteita ruususta ja kielosta. Tämä tuoksu tuntuu todella raikkaalta ja eloisalta sinulle ja muille ympärilläsi. Nimi Aesthetic symboloi elämän henkeä, energisyyttä ja luovuutta. Onnellinen ja rohkaiseva tuoksu joka ei koskaan tunnu tylsältä.

Inspired by: Jo Malone - English Pear&Freesia, Cerrutti 1881, and Elizabeth Arden 5th Avenue.
Top Notes: Lemon, Bergamot, Williams Pear, Freesia
Middle Notes: Rose, Aniseed, Lily Of The Valley, Peony

Base Notes: Patchouli, Peach, Musk, Amber, Benzoin 

0,0% alcohol

Tulevaisuuden parfyymi! Mehiläisvahapohjainen kiinteä parfyymi. Valmistettu käsityönä mehiläisvahasta ja luonnollisista öljyistä. Ekologinen vaihtoehto! Ei sisällä alkoholia eikä vettä. Tuoksu kestää kauan iholla. Tee itsellesi ja planeetalle palvelus ja valitse kiinteä parfyymi Ingridiltä!

Ingrid -kiinteä parfyymi on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista tuhlaamata vettä tai muita luonnonresusrsseja. Tee hyvää - tuoksu hyvälle!

Kestää pitkään! Vahapohjainen kiinteä parfyymi vie todella vähän tilaa ja kosteuttaa ihoasi, toisin kuin alkoholipohjaiset hajuvedet ja tuoksu säilyy iholla kauan. Kätevä napata mukaan kaikkialle, mahtuu vaikka taskuun!

From Stockholm, Sweden.

45,00 €
Hinta sis. ALV

INGREDIENTS: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Perfume, Silica, Beeswax, Oryza Sativa
(Rice) Bran Wax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Titanium Dioxide, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, BHT