Ajankohtaista

5 kerran sarjakortti-tarjous!

Koe rentouttava TaktiiliStimulointi -kosketusterapia 5 kerran kortilla, nyt vain 270€ (norm. 300€)! Hemmottele itseäsi ja anna kehollesi ansaitsemasi hoito. Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista!

TaktiiliStimulointi on hoitomuoto, joka perustuu lempeisiin kosketuksiin kehon eri osissa. Tämä terapia pyrkii edistämään rentoutumista, lieventämään stressiä ja edistämään kehon ja mielen hyvinvointia.

Hoidon tavoitteena on koko kehon ja mielen rauhoittuminen, sekä edistää kehon ja mielen yhteyttä. Se voi auttaa parantamaan unen laatua, vähentämään kipua ja edistämään yleistä hyvinvointia. TaktiiliStimulointi on erityisen hyödyllinen niille, jotka kokevat fyysistä tai emotionaalista stressiä.

Hoitomuoto on rentouttava ja hoitava kokemus, joka auttaa sinua tuntemaan olosi virkistyneeksi ja tasapainoiseksi. Useammalla hoitokerralla saavutetaan parempia tuloksia. 

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan TaktiiliStimulointia useamman kerran sarjana, voit hyödyntää tarjouksen 5 kerran kortista alennettuun hintaan 270€ (norm. 300€). Kortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Kortin voi ostaa liikkeestä tai lunastamalla 270€ arvoisen lahjakortin etusivulta.  Jos lunastat lahjakortin, kirjoita tällöin viestikenttään "5 x TaktiiliStimulointi"

Joulun täydellinen lahjaidea!

Etsitkö täydellistä joululahjaa, joka tuo iloa ja antaa lahjansaajalle mahdollisuuden valita juuri sen hoidon, minkä hän haluaa?

Anna rakkaallesi mahdollisuus rentoutumiseen ja  omaan aikaan. Tarjoa lahjaksi lahjakortti esim.  rentouttavaan hierontaan tai kosketusterapiaan, tai anna hänen itse päättää mikä hoito olisi hänen tarpeisiinsa juuri sopiva.  

Luo unohtumaton joululahja ja anna tänä vuonna hyvää oloa ja omaa aikaa!

Lahjakortit liikkeestä tai suoraan netistä etusivulla olevan lahjakorttikoneen kautta: