Ajankohtaista

Äitienpäivä tulossa!

Muista äitiä lahjakortilla rentouttavaan hierontaan, kosketusterapiaan tai vaikka Reiki-hoitoon! 

Lahjakortin voit ostaa joko suoraan verkkosivujeni kautta etusivulta tai käydä noutamassa lahjakortin suoraan myymälästä. Jos tulet pistäytymään myymälässä, soita ensin 040-1707880, niin tiedän olla paikalla tai varaa "ostosaikaa" Timman sähköisessä ajanvarauksesta sivuiltani. 

5 kerran sarjakortti-tarjous!

Koe rentouttava TaktiiliStimulointi -kosketusterapia 5 kerran kortilla, nyt vain 270€ (norm. 300€)! Hemmottele itseäsi ja anna kehollesi ansaitsemasi hoito. Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista!

TaktiiliStimulointi on hoitomuoto, joka perustuu lempeisiin kosketuksiin kehon eri osissa. Tämä terapia pyrkii edistämään rentoutumista, lieventämään stressiä ja edistämään kehon ja mielen hyvinvointia.

Hoidon tavoitteena on koko kehon ja mielen rauhoittuminen, sekä edistää kehon ja mielen yhteyttä. Se voi auttaa parantamaan unen laatua, vähentämään kipua ja edistämään yleistä hyvinvointia. TaktiiliStimulointi on erityisen hyödyllinen niille, jotka kokevat fyysistä tai emotionaalista stressiä.

Hoitomuoto on rentouttava ja hoitava kokemus, joka auttaa sinua tuntemaan olosi virkistyneeksi ja tasapainoiseksi. Useammalla hoitokerralla saavutetaan parempia tuloksia. 

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan TaktiiliStimulointia useamman kerran sarjana, voit hyödyntää tarjouksen 5 kerran kortista alennettuun hintaan 270€ (norm. 300€). Kortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Kortin voi ostaa liikkeestä tai lunastamalla 270€ arvoisen lahjakortin etusivulta.  Jos lunastat lahjakortin, kirjoita tällöin viestikenttään "5 x TaktiiliStimulointi"