Olen hoitajasi 

Hei! Olen Päivi Mustonen Vasshaug, kosketuspedagogi, Reiki-hoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. 

Haluan tarjota sinulle kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Erityisosaamisalaani on kosketusterapia. Olen valmistunut Norjan Bergenissä Skole for Berøring -koulussa kosketuspedagogiksi vuonna 2019. Haluan tarjota kaikille ihmisille mahdollisuuden kokea kosketuksen voiman. Kosketus on yksi perustarpeistamme, samoin kuin uni ja hyvä ravinto. Ilman kosketusta emme voi hyvin. Erityisen tärkeää kosketus on heille, jotka eivät saa kosketusta arjessaan, kuten yksinäisille. Kosketuksen tarve on olemassa meillä kaikilla, ikään ja terveydentilaan katsomatta. Tämän mahdollisuuden haluan työssäni antaa kaikille! Luokseni ovat tervetulleita sekä lapset, aikuiset että ikäihmiset. 

Teen myös rentouttavia hierontoja. Haluan tarjota asiakkaalleni rentouttavan kokemuksen kosketuksen tai hieronnan avulla. Hierontaan voi yhdistää myös mielen hyvinvointia tukevan terapeuttisen keskustelun. Minulle on tärkeää tarjota hoitava kokemus asiakkaan tarpeita kuunnellen. Sen vuoksi kenenkään hieronta tai hoito ei välttämättä ole aivan samanlainen kuin jonkun toisen. 

Reiki-hoitajana olen toiminut vuodesta 2020 alkaen. Toimin kanavana universaalille elämänenergialle, Reikille. Reiki-hoitojen avulla voin auttaa ihmisiä löytämään oman elämänvoimansa ja tasapainon. 

Teen hierontoja myös lapsille. Lasten hieronnassa käytän erityisesti TaktiiliStimulointi -kosketusterapiasta tuttuja otteita. Minulla on pitkä kokemus työstä lasten parissa. Olen hoitanut viisi omaa lastani, sekä työskennellyt lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa sekä päiväkodissa erityistä huolenpitoa tarvitsevien lasten kanssa. 

Olen aikaisemmin toiminut kosketusterapeuttina ja Reiki-hoitajana omassa yrityksessäni Pohjois-Norjassa, Senjan saarella. Kymmenen Norjan vuoden jälkeen olen palannut syksyllä 2022 hoitamaan ihmisiä kotimaahani. Olen toiminut laaja-alaisesti erilaisissa sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tehtävissä Norjassa ja psykiatrisena sairaanhoitajana sekä Suomessa että Norjassa, joten minulla on hyvä käsitys siitä, miten ihmiskeho ja -mieli toimii. 

Olen luontainen hoitaja, kuuntelen sydämeni ohjausta ja etenen elämässä eteenpäin vahvan intuitioni avulla. Juuri nyt minulle on tärkeää saada auttaa juuri sinua kosketuksen avulla. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

P.s. Pistäydy myös Hyvän Olon putiikissani, hoitolan yhteydessä :)