Olen hoitajasi 

Hei! Olen Päivi Mustonen Vasshaug, kosketusterapeutti, Reiki-hoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. 

Haluan tarjota sinulle kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Erityisosaamisalaani on kosketusterapia. Olen valmistunut Norjassa Bergenissä Skole for Berøring -koulussa kosketuspedagogiksi vuonna 2019. Haluan tarjota kaikille ihmisille mahdollisuuden kokea kosketuksen voiman. Kosketus on yksi perustarpeistamme, samoin kuin uni ja hyvä ravinto. Ilman kosketusta emme voi hyvin. Erityisen tärkeää kosketus on heille, jotka eivät saa kosketusta arjessaan, kuten yksinäisille. Kosketuksen tarve on olemassa meillä kaikilla, ikään ja terveydentilaan katsomatta. Tämän mahdollisuuden haluan työssäni antaa kaikille!

Teen myös rentouttavia hierontoja. Haluan tarjota asiakkaalleni rentouttavan kokemuksen kosketuksen tai hieronnan avulla. Hierontaan voi yhdistää myös mielen hyvinvointia tukevan terapeuttisen keskustelun. 

Reiki-hoitajana olen toiminut vuodesta 2020 alkaen. Toimin kanavana universaalille elämänenergialle, Reikille. Reiki-hoitojen avulla voin auttaa ihmisiä löytämään oman elämänvoimansa ja tasapainon. 

Olen aikaisemmin toiminut kosketusterapeuttina ja Reiki-hoitajana omassa yrityksessäni Pohjois-Norjassa, Senjan saarella. Kymmenen Norjan vuoden jälkeen olen palannut syksyllä 2022 hoitamaan ihmisiä kotimaahani. Olen toiminut laaja-alaisesti erilaisissa sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tehtävissä Norjassa ja psykiatrisena sairaanhoitajana sekä Suomessa että Norjassa, joten minulla on hyvä käsitys siitä, miten ihmiskeho ja -mieli toimii. 

Olen luontainen hoitaja, kuuntelen sydämeni ohjausta ja etenen elämässä eteenpäin vahvan intuitioni avulla. Juuri nyt minulle on tärkeää saada auttaa juuri sinua kosketuksen avulla. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

P.s. Pistäydy myös Hyvän Olon putiikissani, hoitolan yhteydessä :) 

Tarvittaessa myös kotikäynnit

Kosketus kuuluu kaikille! Jos et jostain syystä pääse vastaanotolleni Kuusankosken keskustaan, voin tarvittaessa tehdä luoksesi myös kotikäynnin. Otathan silloin yhteyttä minuun puhelimitse 040-1707880. Jos en pääse vastaamaan puhelimeen ollessani varattuna asiakkaan kanssa, soitan sinulle takaisin.