Palvelut

TaktiiliStimulointi -kosketusterapia


Koe kosketuksen voima!

TaktiiliStimulointi on koko kehon hoitomuoto, kevyen kosketuksen avulla. Hoito on syvästi rentouttava ja laittaa kehon onnellisuushormoni oksitosiinin virtaamaan. Samalla se laskee stressihormoni noradrenaliinin tasoja kehossa, jonka vuoksi hoidolla on tehokas vaikutus stressin alentamiseen. Hoito toteutetaan iholle lämpöisen öljyn avulla, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hoito-otteet ovat helliä ja lempeitä, iho sivellään kauttaaltaan läpi. Lihaskudoksiin ei mennä. Hoito kestää 40 minuuttia ja sen jälkeen voi halutessaan jäädä vielä hetkeksi rentoutumaan hoitopöydälle.

Hoito sopii myös lapsille! Voi rauhoittaa esim. ylivilkkaudesta kärsiviä lapsia. 


Niska-hartiaseutu sekä selän hieronta


Kaipaatko rentoutusta niska-hartiaseudullesi tai onko sinulla kireät selän lihakset? Vai kaipaatko vain rentoutumista arjen keskellä hieronnan avulla? Hieronta räätälöidään omien tarpeidesi mukaan ja hieronnan voimakkuus myös sinua kuunnellen. Tämän hieronnan ei tulisi sattua, vain tuntua ainoastaan nautinnolliselta. 

Tässä hieronnassa käydään läpi niska, hartiat ja selkä. Hieronnassa käytetään lämpöistä öljyä, sekä rauhoittavaa musiikkia taustalla. Valittavanasi on joko 45 min tai 60 min hieronta. 

Rentouttava pää- ja kasvohieronta


Tämä rentouttava pään- ja kasvojen alueen hieronta auttaa sinua unohtamaan hetkeksi arjen kiireet ja velvollisuudet! Nauti kosketuksen voimasta, anna itsellesi lupa rentoutua. 

Ensin hierotaan niska ja hartioiden alue, jonka jälkeen pää ja viimeisenä kasvot. Rauhoittava musiikki soi taustalla.  Valittavanasi on joko 30 min, 45 min tai 60 min vain näiden alueiden hierontaa.

Käsi- ja jalkahieronta


Tässä hieronnassa käsitellään sekä kädet että jalat. Hierotaan jalkapohjat ja varpaat, sekä kämmenet ja sormet. Halutessasi myös käsivarret, sääret ja pohkeet.

Rentouttava hetki sinulle, joka kaipaat juuri näiden alueiden hierontaa.

Hieronta tehdään sinun maatessasi hoitopöydällä, rentouttavan musiikin soidessa taustalla. Hieronta kestää 45 tai 60  minuuttia. 

Käsi-, jalka- ja päähieronta


Tässä hieronnassa käydään läpi kämmenet ja sormet, jalkaterät ja varpaat sekä pää ja kasvot. Halutessasi myös käsivarret, sääret ja pohkeet. 

Hieronta tehdään sinun maatessasi hoitopöydällä, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. 

Aivan ihana rentoutuspaketti!

Hieronta kestää 60 minuuttia. 


Jalkahieronta


Tässä jalkahieronnassa käsitellään koko jalkateräsi. Hierotaan jalkapöydät, jalkapohjat, kantapäät ja varpaat. Halutessasi myös sääret ja pohkeet. 

Rentouttava hetki sinulle joka kaipaat vain jalkahierontaa.

Hieronta tehdään sinun maatessasi hoitopöydällä, rentouttavan musiikin soidessa taustalla. 

Valittavanasi on 30 minuutin tai 45 minuutin jalkahieronta. 

Koko kehon hieronta


Tässä koko kehon hieronnassa käsitellään koko keho läpi hellän, tai halutessasi hieman voimakkaamman hieronnan avulla. Käydään koko lihaksisto läpi päästä varpaisiin. Tämä hieronta on rentouttava, koko kehon hoitomuoto. Räätälöidään hieronnan voimakkuus juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. 

Hieronta toteutetaan paljaalle iholle öljyn avulla, rentouttavan musiikin soidessa taustalla. 

Hieronta kestää 90 minuuttia. 

Enjoy & Relax -nautinnollinen rentoutuspaketti koko keholle


Tämä on koko kehon hieronta, jossa hieronta toteutetaan hieman tavallista hierontaa hellemmin ottein, paikoin sivelemällä. Hieronnassa käsitellään koko keho, päästä varpaisiin (intiimialueet poislukien), hellän hieronnan avulla. Tämä hieronta on äärimmäisen rentouttava, kosketus laittaa hyvänolohormoni oksitosiinin virtaamaan laskien samalla stressihormonien tasoa. Hieronta toteutetaan paljaalle iholle, öljyn avulla, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Tässä hieronnassa pääset irti arjesta ja stressistä. Hieronnan pituuskin on tässä hieronnassa muita hierontoja pidempi (1h45min), niin että kosketusvarastosi ehtivät täyttyä kunnolla. Koe todellinen nautinto ja rentoutus tämän hieronnan avulla!

Reiki-hoito


Reiki on universaalia elämänenergiaa, jossa hoitaja toimii kanavana tälle energialle. Reiki menee kehossasi juuri sinne, missä kehosi tarvitsee sitä eniten ja hoitaa sinua sieltä. Reiki tasapainottaa kehon energiat, myös näkymättömässä kausaali-kehossamme ja voi siten myös ennaltaehkäistä kehon ja mielen epätasapainoa. 

Reiki -hoidon aikana pääsee tavallisesti syvään rentoutuksen tilaan. Reiki sopii myös sinulle, vaikka et uskoisikaan energiahoitoihin. Reiki toimii sitä huolimatta! 

Reiki-hoito tapahtuu hoitopöydällä maaten, niin että hoitaja pitää käsiään energiaporttiesi eli chakrojesi päällä, rentouttavan musiikin soidessa taustalla. Reiki-hoito kestää 65 minuuttia.