Kehäkukka Porkkanaöljy Frantsila

Luomukehäkukka ja -porkkana uudistavat ihosolukkoa ja rauhoittavat herkkää ja ärtynyttäkin ihoa. Manteli- ja arganöljy pitävät huolen, että iho pysyy pehmeänä ja joustavana eikä kuivu ulkoillessa tai kuivassa sisäilmassa.

27,00 €
Hinta sis. ALV

Auringon Hehkua Iholla – Kehäkukka Porkkana Öljy

Ihoa uudistava Kehäkukka-Porkkana Öljy on täydellinen kevään ja kesän tuote, sillä se edistää ihon tasaista päivettymistä sekä rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen. Monikäyttöinen öljy tekee ihosta elinvoimaisen ja kauniin.

Ihoa rauhoittava, antioksidanttipitoinen ja antimikrobinen kehäkukka on yksi arvostetuimmista kasveista ihonhoidossa. Luomukehäkukan ja -porkkanan uutokset sisältävät runsaasti alfa- ja beeta-karotenoideja, jotka uudistavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Karotenoidit edesauttavat ihon melaniinin tuotantoa ja näin iho päivettyy kauniisti. Kasvit on uutettu korkealaatuiseen kylmäpuristettujen öljyjen seokseen, joka sisältää manteli-, argaani- ja jojobaöljyä, sekä auringonkukan siemenöljyä. Aurinkoisen kultainen öljy antaa iholle kauniin lämpimän hehkun. Miedon tuoksuinen öljy sisältää nerolin ja fenkolin eteerisiä öljyjä, jotka elvyttävät ihon toimintoja ja hellivät mielialaa.

Öljy sopii kaikille ihotyypeille niin kasvoille kuin vartalolle ja sitä voi turvallisesti käyttää myös hoitamaan limakalvoja.

KÄYTTÖOHJE

Levitä puhdistetuille kasvoille, kaulalle sekä hoitoa tarvitseville ihoalueille.

KOKO: 30ml

AINESOSAT/INCI: Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy*, Prunus amygdalus dulcis (Manteli) öljy*, Daucus carota sativa (Porkkana) juuriuutos*, Argania spinosa (Argan) öljy*, Simmondsia chinensis (Jojoba) siemenöljy*, Calendula officinalis (Kehäkukka) kukkauutos*, Citrus aurantium amara (Neroli) eteerinen öljy, Foeniculum vulgare (Fenkoli) eteerinen öljy, **Linaloli, **Geranioli, **Farnesoli.

*Luomua  **Eteerisen öljyn luonnollinen osa