Salt of the Earth alumiiniton deodorantti spray Laventeli-Vanilja

Salt of the Earth - Lavender&Vanilla spray deodorantti 100ml. Alumiiniton.

Salt of the Earth luonnondeodorantti-sarjan uusin tulokas on laventelilta ja vaniljalta tuoksuva. Muiden Salt of the Earth-tuotteiden tapaan tämäkin on valmistettu 100% luonnonmukaisista ainesosista sisältäen ihoa hoitavaa aloe veraa ja antibakteerista kuusamaa.

13,00 €
Hinta sis. ALV

Salt of the Earth luonnondeodorantti-sarjan Laventeli&Vanilja on uutettu 15 eri kasviuutteesta ja -öljystä, lopputuloksena kevyen kukkainen laventeli ja vanilja. Tämän tuotteen kanssa et tarvitse hajuvettä.

Salt of the Earth on todella tehokas luonnondeo, jonka vaikutus perustuu mineraalisuolojen antibakteerisiin ominaisuuksiin. Luonnonmukaiset mineraalisuola deodorantit jättävät ihosi pinnalle ohuen kerroksen aitoa potassium alumia eli alunaa, joka on perinteinen antibakteerinen mineraalisuola. Alunaa on käytetty luonnonmukaisena deodoranttina satoja vuosia. Se estää hajua muodostavien bakteerien kasvua tukkimatta kuitenkaan ihohuokosia.

Käyttö: Suihkuta spray noin 10 cm etäisyydeltä puhtaisiin kainaloihin tai jalkoihin. Ei sovi ärsyyntyneelle iholle. Salt of the Earth deodorantit eivät sisällä ponnekaasuja tai CFC-yhdisteitä. Vegaaninen. Riittoisuus 2-3kk.

Valmistettu Isossa-Britanniassa. 

Ainesosat: Aqua (water), Potassium Alum, Polyglyceryl-10-Laurate (natural solubilizer), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sclerotium gum (natural thickener), Parfum (from botanical extracts and oils), Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Anisate (from anise seed or fennel), Citric acid. *Linalool, *Limonene, *Citronellol.*Luonnonöljyistä ja kasviuutteista.