Suitsuke, Divine Harmony

Hem Divine harmony suitsuke auttaa yhdenmukaistamaan kodin yleistä ilmapiiriä. Tuoksu voi lievittää stressitasoja, puhdistaa negatiivista energiaa, helpottaa jännitystä ja kohottaa meditatiivista tilaa.

Suitsuke sisältää puhdasta santelipuuta, hartseja sekä luonnollisia öljyjä. Loistava suitsuke tukemaan mitä tahansa henkistä seremoniaa.


3,50 €
Hinta sis. ALV

Pakkauksessa on tikkusuitsukkeita noin 20kpl. Yksi suitsuke painaa noin 2 grammaa ja palaa noin 40 minuuttia. 

Suitsukkeen sytyttäminen

Suitsuke sytytetään suitsukkeen päästä. Kun suitsuke on syttynyt, anna liekin palaa muutama sekunti ja sammuta liekki esimerkiksi puhaltamalla. Tämän jälkeen suitsukkeen kärki hehkuu punaisena ja tuottaa tuoksuvaa savua.

Polta suitsuketta turvallisessa paikassa sekä suitsukkeelle tarkoitetussa suitsuketelineessä. Varmista, että savu pääsee virtaamaan vapaasti ja että suitsuke ei ole lähellä seiniä tai hyllyjä. Varmista myös, että suitsukkeen lähellä ei ole mitään syttyvää, kuten verhoja tai mattoja. Koska suitsukkeet vapauttavat savua, tulee riittävästä korvausilman saannista huolehtia.

Suitsukkeiden paloturvallisuus

Palavaa suitsuketta on aina valvottava. Varmista, että suitsuketeline on lämpöä kestävällä pinnalla, palava suitsuke ei ole herkästi syttyvien materiaalien läheisyydessä sekä suitsuke on lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Varmistu aina suitsukkeen täydellisestä sammumisesta, ennen kun laitat tuhkat ja muut palojätteet roskakoriin.