Aamu Tuoksuöljy roll-on Frantsila

Rosmariinin ja sitruunan eteerisistä öljyistä tehty luonnollinen tuoksuöljy, joka aromaterapeuttisesti virkistää ja parantaa kykyäsi keskittyä. Sopii aamuihin ja hetkiin, kun kaipaat herätystä.

18,00 €
Hinta sis. ALV

Aamuöljy Morning stimuloi sympaattista eli tahdonalaista hermostoa. Rosmariini tunnetaan lisäksi hyvänä muistiöljynä. Öljy sisältää keskittymiskykyä, vireystasoa ja kognitiivista kykyä stimuloivia sekä mielialaa kohottavia eteerisiä öljyjä. Luomurosmariini ja sitruuna ovat tietyissä tutkituissa suhteissa luomujojobaöljyyn sekoitettuna. Öljyllä saattaa olla piristävä vaikutus myös alakuloiseen mielialaan. Tuotetta käytetään aamuisin pulssi- ja akupistealueille samalla tuoksua syvään hengittäen.

KÄYTTÖOHJE

Levitä ranteiden sisäpinnoille, ohimoille sekä nenän ja korvien alle. Hengitä syvään ja tunne tuoksun virkistävä vaikutus.

Öljyseosta levitetään roll-on'in kautta kehon tärkeisiin pulssikohtiin. Sitä kautta saadaan hermostolle ja aivoille niin verenkierron kuin hengitettävän ilmankin kautta hoitava vaikutus. Ranteiden sisäpinnat, ohimot, nenän ja korvien alustat ovat näitä tärkeitä akupistealueita, joista hoitoimpulssit leviävät kehoon ja mieleen. Myös rinnan keskustaan eli sydämen tärkeään akupisteeseen, tunteiden keskukseen, suositellaan levitettäväksi tuotetta. Aamuöljyä käytetään aamulla ja Iltaöljyä illalla. Näin aivot saavat aamulla yleisvirkistävän ja muistia stimuloivan impulssin. Illalla mieltä taas rauhoitetaan ja tyynnytetään niin, että levollinen yöuni voi palauttaa ja korjata hermoston toimintaa taas seuraavaa päivää varten.

KOKO: 10 ml. Vegaaninen.

AINESOSAT/INCI: *Simmondsia chinensis (Jojoba) siemenöljy, *Rosmarinus officinalis (Rosmariini) eteerinen öljy, Citrus limon (Sitruuna) eteerinen öljy, **Limoneeni.

*Luomua   **Eteerisen öljyn luonnollinen osa