Ole Hyvä on aito, suomalainen ekoteko

Olet osa luontoa, ja luonto on osa sinua. Puhdas ilma ja vesi sekä terve ekosysteemi ovat meidän kaikkien elinehtoja. Luonto on meille ihmisille arjen turvapaikka, joka rauhoittaa, elvyttää ja antaa meille uutta elämänvoimaa. Kun huolehdimme luonnosta, huolehdimme samalla itsestämme. Meille ihmisille ja luonnolle on hyväksi, että arjen kemikaalikuormaa vähennetään kaikin mahdollisin tavoin.


VÄHEMMÄN KEMIKAALEJA, ENEMMÄN KOHTUUTTA

Ole Hyvä Luonnontuote Oy on perheyritys. He ovat valmistaneet ekologisia pesuaineita Haminassa Etelä-Suomessa vuodesta 2005. Alusta asti he ovat halunnet halunneet ulottaa kohtuullisuuden, kestävyyden ja ekologisuuden mahdollisimman laajalle toimintaansa.

Käytetyt raaka-aineet ovat Ecocert-sertifioituja. Ole Hyvä -pesuaineiden luonnolliset ainesosat puhdistavat kehosi hellästi ja tehokkaasti. Pesuaineiden korkealaatuiset raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaanisia. Niiden miellyttävät tuoksut – esimerkiksi piristävä sitrus, pihkainen mäntymetsä tai viehättävä villiruusu – ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä ja ovat mietoja, eivät päällekäyviä.

Pesuaineissa on käytetty minimimäärä pelkistettyjä, puhtaita ja yksinkertaisia ainesosia.Tuotteet