Avaimenperä, Ruusukvartsi

Avaimenperä. Kivenä ruusukvartsi.

Koko n. 3-4cmx4-5cm. Paino n. 18-30g. 

Tuotteen kivi voi vaihdella kuvasta, koska kyseessä luonnontuote joista yksikään pala ei ole samanlainen. 

5,00 €
Hinta sis. ALV

Ruusukvartsi on sydänchakran lempeä tasapainottaja. Sitä kutsutaan usein rakkauden kiveksi tai sydämen kiveksi, sillä se säteilee ympärilleen rakkautta ja empaattista energiaa. Ruusukvartsilla on rauhoittavaa ja lohduttavaa voimaa ja se on hyvä tuki erilaisten pelkojen ja surun käsittelyssä. Se antaa kantajalleen rauhaa ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen. Ruusukvartsin energia rohkaisee myös itsestään huolehtimiseen ja armollisuuteen. Ennen kaikkea se rohkaisee rakastamaan omaa itseä ehdoitta ja sen myötä avautumaan myös ympäriltä tulevalle rakkaudelle.

Ruusukvartsi tunnetaan myös särkyneen sydämen parantajana. Sillä on lohduttavaa ja puhdistavaa voimaa, joka auttaa toipumaan ja hyväksymään vaikeat tilanteet. Lisäksi se luo myötätuntoa itseä ja muita kohtaan ja opettaa anteeksiantoa. Ruusukvartsin lempeä energia tukee surun käsittelyssä ja rohkaisee päästämään irti, jotta mahdollisuus saada elämään jotakin uutta avautuu.

Ruusukvartsi kerää itseensä herkästi erilaisia ympäristöstä tulevia energioita. Siksi se tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta sen energia palautuu alkuperäiselle tasolle ja jotta kivi voi toimia korkeimmalla tasollaan.