Catteco Freesi Suolashampoo

Loppuunmyyty

Freesi suolashampoo kuorii kevyesti hiuspohjaa antaen hiuksille kuohkeutta ja tuuheutta.

15,00 €
Hinta sis. ALV

Syväpuhdistava luonnonmukainene suolashampoo

Sisältää mm. Himalajan ruususuolaa, omenaviinietikkaa, kookosglukosidia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Freesi on voidemainen ja shampoopohjainen suolashampoo, joka syväpuhdistaa hiukset luonnollisesti! Freesi on täysin tahmaamaton. Tuoksuina hiuksia vahvistavat aidot eteeriset öljyt, rosmariini ja minttu. Freesi soveltuu Curly Girl metodin mukaiseen shampoopesuun. Tarvittaessa voit käyttää latvoille hoitoainepalaa.

Soveltuu hyvin käytettäväksi mikäli hiuspohja tuntuu kuivalta, kutisevalta tai tukkoiselta. Freesi antaa hyvin volyymia hiuksiin. Freesi pesee hyvin eri hiustenkäsittelyaineiden jäämiä hiuksista ja tekee hiukset todella pestyn tuntuisiksi ja kuohkeiksi. Suola luonnollisesti hieman kuorii ja omenaviinietikka silottaa. Pesun jälkeen hiuspohja tuntuu pestyltä ja hieman "viileältä" ja siitä luontevasti tulee myös tuotteen nimi, Freesi.

Käyttö: Suosittelemme Freesin käyttöä noin kerran viikossa tai tarpeen mukaan ja vaahdotus on hyvä tehdä kaksi kertaa ja pidemmissä hiuksissa käsien kautta. Aineen voi antaa vaikuttaa hiuksissa hetken aikaa.150 g

INGREDIENTS: Salt (Himalajan ruususuola), Pyrus Malus Ferment Filtrate (omenaviinietikka), Aqua (vesi), Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), Coco Glukoside (kookos glukoside), Glyserin (glyseriini), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (guarkumi), Mentha Piperita Extract (eteerinen piparminttuöljy), Rosmarinus Offinalis (eteerinen rosmariiniöljy), *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.