Deovoide Appelsiininkukka

Helppokäyttöinen Kaurilan Saunan deovoide auttaa pitämään kehon raikkaana koko päivän. Voidemainen deodorantti on helppo levittää kainaloihin, ja sen sisältämät kookosöljy ja sheavoi hoitavat samalla kainaloiden herkkää ihoa. Tämä deovoide toimii myös silloin, kun kuumat paikat ovat päässeet jo yllättämään, eli laitat vain deovoidetta kainaloihin ja tuoksut taas raikkaalta. 

14,00 €
Hinta sis. ALV

Kaurilan saunan vegaaninen ja alumiiniton deodoranttivoide sopii niin naisille, miehille kuin nuorillekin. Tämä voidemainen deodorantti on helppo levittää ja sopii vaikka myös jalkavoiteeksi! Toimii erittäin hyvin myös rankemmissa olosuhteissa, joten Kaurilan Saunan deovoide on luotettava kumppani treeneihin, retkille tai vaikka illanviettoon.


Deovoidetta levitetään sormin. Jos satut ottamaan liian ison annoksen, niin sipaise loput voiteesta vaikka varpaisiin. Tämä deovoide pitää nimittäin myös jalat raikkaina.
Kaurilan Saunan deovoide ei sisällä alumiinia eikä näin ollen ole antiperspirantti eikä vähennä hikoilua. Antiperspirantit vähentävät hikoilua tukkimalla ihohuokosia, koska niissä on alumiiniyhdisteitä.
Kaurilan Saunan deovoide ei sisällä alkoholia, alumiinia, väriaineita eikä keinotekoisia ainesosia. Se on siis erittäin ekologinen ja eettinen valinta ja se on valmistettu käsityönä Helsingissä.

KENELLE

Kaurilan Saunan Deovoiteet sopivat niin miehille kuin naisillekin. Tämä alumiiniton ja alkoholiton deovoide sopii erityisesti myös nuorille, jotka usein käyttävät deodorantteja paljon.

TUOKSU
Appelsiininkukka deovoide tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä ja raikkaan kukkaiselta. Tuoksu tuo mieleen kirpeät appelsiinikarkit. Kaurilan Saunan Deovoiteiden tuoksut ovat peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä. 

KÄYTTÖ
Ota deovoidetta herneenkokoinen nokare ja levitä kainaloihin tai jalkapohjiin. Anna deovoiteen imeytyä hetki ennen vaatteiden pukemista. 
Deovoiteen ainesosien sulamispisteet alkavat 24 asteesta, emmekä ole halunneet lisätä keinotekoisia aineita sulamisen estämiseksi. Mikäli deovoiteesi pehmenee, voit palauttaa alkuperäisen koostumuksen sekoittamalla ja jäähdyttämällä tuotteen. Paras tapa on sekoittaa sisältö puhtaalla lusikalla ja jäähdyttää jääkaapissa vähintään 24 tuntia. Tämän jälkeen tuote on taas kuin uusi. Sulaminen ei vaikuta tuotteet ominaisuuksiin ja deovoidetta voi hyvin käyttää myös pehmenneenä.

Koko 50 ml.

Vinkki: Jos haluat erityisen tehokasta kosteutusta jaloille, valitse varpaillesi  Kaurilan Saunan Jalkavoide, joka toimii samalla myös jalkadeona.

Tämä tuote on:

-Valmistettu Suomessa

-Luonnonkosmetiikkaa / Natura sertifikaatti

-Käsityötä

-Vegaaninen

PAKKAUS

Deovoide on pakattu kierrätettävään/uudelleenkäytettävään muovipurkkiin, jonka alumiinikansi voidaan myös kierrättää.

AINESOSAT/INCI: Cocos nucifera oil (Coconut oil), Butyrospermum parkii (Shea butter), Cera flava (Beeswax), Solanum tuberosum starch (Potato flour), Sodium bicarbonate (Baking soda),Citrus Sinensis, Citrus aurantium flower oil (essential oils), Citral*, Geraniol*, Farnesol*, Linalool*, Limonene*. *from natural essential oils