Luonkos Infinity öljypuhdistuskakku kasvoille

Infinity öljypuhdistus - koe metsäuutteen vaikutukset ihollasi! Atooppiselle, kuivalle ja vaativalle iholle. Ei lisättyä tuoksua.

Infinity metsämikrobiuuteella voitti kansainvälisen Beauty Shortlist 2022 parhaan monikäyttöisen ja ekologisen kauneustuotteen palkinnon.

100% luonnollinen öljypuhdistuskakku on todellinen monitoimituote! Öljypuhdistuksella puhdistat kasvojesi epäpuhtaudet, vesiliukoisen ja vedenkestävän meikin sekä ripsivärit, jopa aurinkovoiteet. Infinity sopii erityisesti vaativalle iholle, se on tuonut apua ja helpotusta niin atooppiselle kuin akneiholle. Öljypuhdistus ei muuta ihosi pH-arvoa, joten et tarvitse kasvovettä. Se ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja jättää ihollesi suojaavan öljyvaipan. Öljypuhdistus ei kuivata ihoasi, se tekee ihostasi ravitun ja pehmeän.

Innovatiivinen kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -metsämikrobiuutetta, joka tutkitusti vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja edistää yhteyttä luontoon. Ihon mikrobiomin tasapaino takaa edellytykset terveemmälle iholle. Päivittäinen käyttö stimuloi vastustuskykyä ja ylläpitää ihon tervettä toimintaa. Metsäuute vähentää punoitusta ja ärsytystä sekä lisää ikääntymistä uhmaavaa kollageenitasoa.

 • kaakaovoi ja kookosöljy auttavat poistamaan meikin ja lian iholta
 • viinirypäleensiemenöljy sisältää mm. linolihappoa, joka vakauttaa solukalvojen ja ihon rakenteita. Se sisältää myös flavonoideja ja E-vitamiinia.
 • skvalaani sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja. Ihmisen iho sisältää luontaisesti skvalaania ja käyttää sen tehokkaasti hyväkseen.
 • tyrnimarjanöljy sisältää B-, E-, ja C-vitamiineja, ne vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Tyrniöljyssä on myös aminohappoja, jotka korjaavat ihosolukkoa ja ylläpitävät kosteustasapainoa.
 • metsämikrobiuute vahvistaa ihon mikrobiomia.
 • e-vitamiini on antioksidantti joka suojelee ihoa. Se myös edistää ihon kosteudensäilymiskykyä ja hapensaantia.
 • camelinaöljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja.
 • betaiini toimii luonnollisena kosteuttaja sekä suojaavana aineena.

Luonkos tuotteilla säästät kukkaroa, ihoasi ja luontoa - yhdellä tuotteella saat 5 tuotteen tehon. Öljypuhdistuskakun 60g riittoisuus noin 3-5 kk.

Tuote on

 • vegaaninen
 • pH-neutraali
 • vedetön
 • säilöntäaineeton
 • ei mikromuoveja
 • eläinkokeeton

Käyttö: Käsittele öljypuhdistuskakkua puhtain ja kuivin käsin.
1. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä kunnes siitä alkaa irrota öljyjä.
2. Levitä irronnut öljy kasvoillesi ja hiero pyörivin liikkein kunnes öljy liuottaa meikin ja kasvoille kertyneen lian.
3. Pyyhi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla.
Toista tarvittaessa.
Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle.

Säilytä tuotetta alle 25 asteessa, suojassa auringon valolta, kuumuudelta ja kosteudelta. Muuten kakku voi sulaa. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Tuotteen pakkaus toimii säilytysrasiana. Säilyvyys valmistuksesta 24 kk.

39,00 €
Hinta sis. ALV

INGREDIENTS: kaakaovoi*, kookosöljy*, viinirypäleensiemenöljy, skvalaani, tyrnimarjaöljyä, metsämikrobiuute**, E-vitamiini, camelinaöljy, betaiini** *luomulaatuinen**suomalainen raaka-aine

INCI:
Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olive Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Humus Extract**, Tocopherol (Vitamin E) Helianthus Annuus Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine**
*luomulaatuinen**suomalainen raaka-aine