Ingrid Kiinteä Parfyymi, Classic

Ajaton, hienostunut tuoksu. Unisex.

45,00 €
Hinta sis. ALV

Nimi sen jo sano. Classic on tuoksuista monipuolisin. Perinteinen, klassinen tuoksu, joka sopii joka tilaisuuteen. Hedelmäinen, jossa hieman mausteista potkua, sopii sekä miehille että naisille.

Suunnittelet sitten iltaa ulkona, työpäivää toimistolla, tai treenihetkeä, tämän tuoksun kanssa ei voi mennä vikaan.

Inspired by: CHLOE – Chloe' EDP and Burberry Body EDP

Alkutuoksu: Bergamotti, Pioni, Litsi, Orvokki
Keskituoksu: Ruusu, Kielo, Kashmirpuu, Magnolia
Pohjatuoksu: Seetripuu, Meripihka, Vadelma, Myski

0,0% alkoholia

Tulevaisuuden parfyymi! Mehiläisvahapohjainen kiinteä parfyymi. Valmistettu käsityönä mehiläisvahasta ja luonnollisista öljyistä. Ekologinen vaihtoehto! Ei sisällä alkoholia eikä vettä. Tuoksu kestää kauan iholla. Tee itsellesi ja planeetalle palvelus ja valitse kiinteä parfyymi Ingridiltä!

Ingrid -kiinteä parfyymi on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista tuhlaamata vettä tai muita luonnonresusrsseja. Tee hyvää - tuoksu hyvälle!

Kestää pitkään! Vahapohjainen kiinteä parfyymi vie todella vähän tilaa ja kosteuttaa ihoasi, toisin kuin alkoholipohjaiset hajuvedet ja tuoksu säilyy iholla kauan. Kätevä napata mukaan kaikkialle, mahtuu vaikka taskuun!

From Stockholm, Sweden.

AINESOSAT: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Perfume, Silica, Beeswax, Oryza Sativa
(Rice) Bran Wax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Titanium Dioxide, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, BHT