Ingrid Kiinteä Parfyymi, Fierce

Huumaava ja utelias

Hieman itserakas, mutta varustettu isolla annoksella nöyryyttä ja eleganssia. Fierce on tuoksu sinulle jolla on pilkettä silmäkulmassa ja aina hymy kasvoillasi. Syvä, hedelmäinen tuoksu, jossa orvokkia ja päärynää ja pohjalla seetriä ja karamellia.  

Tuoksu, joka tuntuu lämmittävältä tuoksuteltuna ja joka kietoo käyttäjänsä itsevarmuuteen. Tämä tuoksu rohkaisee uteliaisuuteen nöyrällä ja aidolla tavalla. 

Inspired by: Miss DIOR EDP,Chanel Chance EDP and Yves Saint Laurent Mon Paris.
Top Notes: Orange, Bergamot, Watermelon, Reseda
Middle Notes: Violet, Pear, Peony, Raspberry, Quince
Base Notes: Apricot, Cedarwood, Patchouli, Caramel

0,0% alcohol

Tulevaisuuden parfyymi! Mehiläisvahapohjainen kiinteä parfyymi. Valmistettu käsityönä mehiläisvahasta ja luonnollisista öljyistä. Ekologinen vaihtoehto! Ei sisällä alkoholia eikä vettä. Tuoksu kestää kauan iholla. Tee itsellesi ja planeetalle palvelus ja valitse kiinteä parfyymi Ingridiltä!

Tuoksu kestää iholla pitkään! Vahapohjainen kiinteä parfyymi vie todella vähän tilaa ja kosteuttaa ihoasi, toisin kuin alkoholipohjaiset hajuvedet ja tuoksu säilyy iholla kauan. Kätevä napata mukaan kaikkialle, mahtuu vaikka taskuun!

From Stockholm, Sweden.

45,00 €
Hinta sis. ALV

INGREDIENTS: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Perfume, Silica, Beeswax, Oryza Sativa
(Rice) Bran Wax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Titanium Dioxide, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, BHT