Lundegaardens Hair Crystal Bar

Tämä kiiltoa ja volyymia antava hoitava shampoopala on Lundegaardensin pienen perheyrityksen käsityötä. Lundegaardens on pieni tanskalainen perheyritys, joiden arvoina ovat ekologisuus ja ympäristöystävällisyys. Tämä tuotekin on täysin muoviton.

Tämä hoitava shampoopala tuoksuu laventelilta ja kuusamalta. Valmistuksessa on käytetty mm. ekologista laventelia, rasul-savea ja risiiniöljyä. Tuote on niin hoitava, ettet välttämättä tarvitse erillistä hoitoainetta. Tekee hiuksistasi pehmeät, kiiltävät ja hoidetun näköiset. Ei tahmaa hiuksia, niin kuin kasviöljypohjaiset shampoopalat, eikä hius tarvitse välttämättä pitkää totuttelua tälle tuotteelle. 75g.

Sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Kastele shampoopala, levitä hiuksiin ja vaahdota. Anna halutessasi vaikuttaa hetki hoitavamman tuloksen saamiseksi. Huuhtele huolellisesti. 

Nauti ekologisesta valinnastasi ja laventelin tuoksusta hiuksissasi. 

12,90 €
Hinta sis. ALV

INGREDIENTS: Sodium Cocoyl Isethionate, BTMS (Cetearyl Alcohol (and) Beentrimonium Methosulphate),Theobroma Cocoa (seed butter) *, Cetyl alcohol, Ricinus communis (castor) Seed Oil *, PARFUM ,Coco Glucoside, Triticum Vulgare (wheat) Germ Oil*, Sodium lactate, Aqua, Montmorillonite (Rhassoul clay), Lavandula Augustifolia (lavender) flower powder, Manganese Violet powder (mineral pigment) (ci77742), Benzyl alcohol**, Hydroxycitronellal** * Organic ** natural content in fragrance oil