Luonkos Clarity Savipuhdistusjauhe kasvoille

Savinaamio ja puhdistusaine kasvoille. Rasvaiselle ja sekaiholle. Raikas tuoksu.

Clarity jauhemainen savinaamio & kevyt puhdistus kasvoillesi! Rasvaiselle ja sekaiholle. Raikas tuoksu.

29,90 €
Hinta sis. ALV

Ekologinen savipuhdistusjauhe kasvoille

Clarity syväpuhdistaa kasvojesi ihon ja kevyen meikin. Se on myös loistava tuote naamioksi! Jauheputsari on tiivistettyä jauhetta, johon lisätään vesi vasta käytettäessä. Clarity on suunniteltu rasvaiselle sekä sekaiholle ja se sopii myös miehille. Puhdistusjauhe toimii loistavasti kaksoispuhdistuksessa öljypuhdistuksen jälkeen. Erittäin herkälle tai atooppiselle iholle suosittelemme ensisijaisesti öljypuhdistusta.

100 % luonnollisista raaka-aineista tehty Clarity sisältää muun muassa kotimaista makean veden savea, kaurajauhoa ja ohratärkkelystä. Savi kuorii iholta hellävaraisesti epäpuhtauksia ja kuona-aineita. Se aktivoi ihon luonnollista toimintaa, pienentää ihohuokosia ja palauttaa ihon mineraalitasapainoa. Mineraalirikkaassa kaurassa on ihoa rauhoittavia ja kosteutta sitovia ominaisuuksia. Sekä kaura että betaiini hoitavat, ravitsevat ja puhdistavat ihoa. Ohratärkkelys takaa Clarityn samettisuuden ja helpon levittyvyyden. Se myös rauhoittaa ihoa.

Katajan luonnollinen eteerinen öljy antaa Claritylle raikkaan, hieman makean ja metsäisen tuoksun.

Jauhepuhdistus toimii loistavasti myös osana kasvojen tuplapuhdistusta. Pese ensiksi kasvosi öljypuhdistuskakulla ja jatka sitten kasvojauheputsarilla.

Käyttö:

1. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle, lisää saman verran vettä päälle ja sekoita sormella tasaiseksi.
2. Levitä kasvoille ja pyörittele, kunnes lika tai meikki liukenevat. Lisää tarvittaessa vettä kasvoille.
3. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.
Vahvan meikin puhdistukseen suosittelemme kaksoispuhdistusta: käytä ensin Luonkosin öljypuhdistuskakkua normaaliin tapaan, sitten jauhepuhdistusta.
Vain ulkoiseen käyttöön. Jauheputsarin riittoisuus noin 3 kk. Säilyvyys avaamisesta 12 kk ja valmistuksesta 36 kk.

Tuote on

  • vegaaninen
  • pH-neutraali
  • vedetön
  • säilöntäaineeton
  • ei mikromuoveja
  • eläinkokeeton

Jauheputsarin riittoisuus noin 3-5 kk / 50 g.

INGREDIENTS: Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Alluvial mud*, Sodium Cocoyl isethionate, Betaine*, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil, Hydrated silica, Xanthan gum, Limonene**
*Suomalaista alkuperää
**allergeeneja luonnollisissa eteerisissä öljyissä