Luonkos Serenity Kaurapuhdistusjauhe kasvoille

Kauranaamio ja puhdistusaine kasvoille. Normaalille ja herkälle iholle, ilman lisättyä tuoksua.

Serenity jauhemainen kauranaamio & hellä puhdistus kasvoillesi! Normaalille ja herkälle iholle, ei lisättyä tuoksua.

29,90 €
Hinta sis. ALV

Hellävarainen Serenity puhdistaa kasvojesi ihon ja kevyen meikin. Se on myös loistava tuote naamioksi! Jauheputsari on tiivistettyä jauhetta, johon lisätään vesi vasta käytettäessä. Serenity on suunniteltu herkälle ja normaalille iholle ja se sopii myös miehille sekä tuoksuherkille, ei sisällä lisättyä tuoksua. Serenity toimii loistavasti kaksoispuhdistuksessa öljypuhdistuksen jälkeen. Erittäin herkälle tai atooppiselle iholle suosittelemme ensisijaisesti öljypuhdistusta.

100 % luonnollisista raaka-aineista tehty Serenity sisältää muun muassa kaurajauhoa ja ohratärkkelystä. Mineraalirikkaassa kaurassa on ihoa rauhoittavia ja kosteutta sitovia ominaisuuksia. Sekä kaura että betaiini hoitavat, ravitsevat ja puhdistavat ihoa. Ohratärkkelys takaa Serenityn samettisuuden ja helpon levittyvyyden. Se myös rauhoittaa ihoa.

Jauhepuhdistus toimii loistavasti myös osana kasvojen tuplapuhdistusta. Pese ensiksi kasvosi öljypuhdistuskakulla ja jatka sitten Luonkosin kasvojauheputsarilla.

Käyttö:

1. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle, lisää saman verran vettä päälle ja sekoita sormella tasaiseksi.

2. Levitä kasvoille ja pyörittele, kunnes lika tai meikki liukenevat. Lisää tarvittaessa vettä kasvoille.

3. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.

Tuote on

  • vegaaninen
  • pH-neutraali
  • vedetön
  • säilöntäaineeton
  • ei mikromuoveja
  • eläinkokeeton

Jauheputsarin riittoisuus noin 3-5 kk / 50 g. 

INGREDIENTS: Avena Sativa Kernel (Oat) Flour*, Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Sodium Cocoyl Isethionate, Betaine*, Hydrated Silica, Xanthan Gum.  *Suomalainen raaka-aine