Luonkos Intiimiöljy, Luostarin Aarteet Hyvälempi

Hyvälempi Intiimiöljy kosteuttaa ja suojaa intiimialueen limakalvoja. Sopii myös nenän limakalvoille tai hiusöljyksi. Ei lisättyä tuoksua.

Kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa luonnollisesti. Kuivuutta lievittävä sekä limakalvoja suojaava 100% luonnollinen hoitotuote. Sopii käytettäväksi kaikenikäisille.

38,00 €
Hinta sis. ALV

Pimppikin kaipaa huolenpitoa! Gynekologien suosittelema intiimialueen öljy Hyvälempi. Apua myös nenän kuiville limakalvoille. Sopii myös hiusöljyksi!

Kuiville ja ärtyneille limakalvoille suunniteltu kosteuttava hoitoöljy suojaa limakalvoja. 100% luonnon raaka-aineista valmistettu Hyvälempi intiimiöljy ennaltaehkäisee kuivuutta. Tuote sopii erityisesti vaihdevuosista johtuvaan limakalvojen kuivumisen ehkäisyyn ja hoitoon sekä raskaana oleville ehkäisemään repeämiä. Hyvälempi sisältää antioksidanttirikasta puna-apilaa ja A-vitamiinipitoista seesamöljyä, jotka tukevat ihon hyvinvointia ja auttavat ihoa uudistumaan. Sopii myös nenän kuiville limakalvoille sekä hiusöljyksi!

Tuotteella on allergiatunnus! Tuotteiden sisältämiä materiaaleja ja kemikaaleja ei ole helppo selvittää itse. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote täyttää allergiakriteerit. Tunnuksen saaneet tuotteet eivät sisällä hajusteita tai yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai materiaaleja.

Intiimiöljyn raaka-aineet ovat kaikki luonnollisia ja ph-neutraaleja eli ne sopivat intiimialueelle ja limakalvoille erittäin hyvin.

 • Kotimainen puna-apilauutos,  jolla on ihoa ja limakalvoja tehokkaasti rauhoittavia ominaisuuksia. Puna-apila sisältää paljon karotenoideja ja flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina, mitkä auttavat ihoa uudistumaan. Puna-apila sisältää myös kasviestrogeenejä, jotka auttavat erityisesti vaihdevuosi- ja synnytyksen jälkeiseen limakalvojen kuivuuteen. Vähäinen estrogeenin määrä ohentaa emättimen herkkiä limakalvoja ja tekee niistä kuivat.
 • Seesamöljy sisältää paljon A-vitamiinia, joka tukee limakalvojen hyvinvointia.
 • E-vitamiini korjaa vaurioita iholla ja limakalvoilla.
 • Aprikoosinkivi- sekä auringonkukansiemenöljy hoitavat ihoa ja limakalvoja pitäen ne joustavana.
 • Viinirypäleensiemenöljy sisältää linolihappoa, joka vakauttaa solukalvojen ja ihon rakenteita. Viinirypäleen siemenöljy imeytyy ihoon ja limakalvoille erittäin tehokkaasti. Se sisältää mm. flavonoideja ja E-vitamiinia.
 • Oliiviesteri auttaa öljyjä imeytymään tehokkaammin ja tekee tuotteesta helposti levittyvän. Sillä on myös antioksidanttisia vaikutuksia, se suojaa ja korjaa ihon solukkoa.

Koko 50 ml.

Luostarin Aarteiden voimana on Suomen luonto. Öljyt ovat saaneet inspiraation vanhoista luostariresepteistä ja kasviöljyistä. Luostarin Aarteet -sarjassa on käytetty tehokkaita kotimaisia kasveja ja niiden uutoksia. Kaikki öljyt ovat kylmäpuristettuja laadukkaita öljyjä.

Tuote on

 • vegaaninen
 • pH-neutraali
 • vedetön
 • säilöntäaineeton
 • ei mikromuoveja
 • eläinkokeeton

 • Ei sisällä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai silikoneja. Vain laadukkaita luonnollisia öljyjä!

  Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, suojassa auringolta.

  AINESOSAT: Aprikoosinkiviöljy, MCT-öljy, viinirypäleensiemenöljy, auringonkukansiemenöljy, seesaminsiemenöljy, oliiviesteri, tokoferoli (E-vitamiini), puna-apilauutos

  INCI:
  Prunus Armeniaca (Aprikoosi) Kernel Oil, Caprylic Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Viinirypäle) Seed Oil, Helianthus Annuus (Auringonkukka) Seed Oil, Sesamum indicum (seesami) seed oil, (Ethyl Olivate, Olea Europaea (Oliivi) Leaf Extract), (Tocopherol (E-vitamiini), Helianthus Annuus Seed Oil), Trifolium Pratense (Puna-apila) Extract