Sheavoide Elsan Ekopaja

Turvallinen ja puhdas Sheavoi, ei mitään lisättyä! Vegaaninen ja tuoksuton.

Tuoksuton ja syvältä ihoa hoitava ja pehmeyttävä luonnon voide.

Mitä on sheavoi?

Sheavoi on kermainen rasva, jota löytyy karitepuissa kasvavista pähkinöistä Afrikan maissa. Se on kiinteää huoneenlämmössä, mutta sulaa joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa, kuten kookosöljy.
Sheavoi sopii kasvojen iholle, huulille ja koko vartalolle.

15,50 €
Hinta sis. ALV

Miksi käyttää sheavoita?

Sheavoi sisältää rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja lukitsevat kosteutta ihon sisään.

Sheavoi helpottaa ihoärsytystä. Se sisältää tulehdusta estäviä aineita, jotka helpottavat ihon rikkoja ja punoitusta. Sheavoita kannattaa käyttää kaikenlaisiin ihoärsytyksiin, pieniin palovammoihin, hyttysenpistoihin, auringonpolttamiin, halkeileviin huuliin ja kuiviin käsiin.

Sheavoi sisältää kahta iholle tärkeää antioksidanttia: 

A-vitamiinia, joka lisää ihosolujen uudistumista ja tasoittaa ihon pintaa. Se myös täyttää ihoa stimuloimalla kollageenin tuotantoa. Kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta.

E-vitamiinia, joka auttaa ihoa estämällä soluvaurioita ja lisäämällä ihon kosteutta. Sheavoissa on luonnollisesti paljon E-vitamiinia. Suurin osa sitä on alfa-tokoferolia, jolla on suuri antioksidatiivisuus. Ihon vastustuskyky vähenee iän myötä, myös liiallisen auringonoton seurauksena.

Sheavoide helpottaa ekseeman oireita. Ekseema on yleinen ihosairaus, joka aiheuttaa kutiavaa, punaista ihottumaa. Se altistaa ihoa tulehduksille. Ekseemaihossa ei ole tarpeeksi rasvahappoja. Joissakin tutkimuksissa on todettu, että sheavoi lievitti paremmin ekseeman oireita, kuin parafiiniöljypohjaiset tuotteet, joita yleisesti suositellaan ekseeman hoitoon. Tämä voi johtua Sheavoin sisältämistä linolihapoista. Linolihappoa löytyy luontaisesti iholta. Siksi Sheavoi sopii luonnolliseen ekseeman hoitoon. 

Sheavoi muodostaa iholle myös lievän luonnollisen aurinkosuojan, vastaten SPF 3-4 tasoa. 

Sheavoi ei aiheuta allergiareaktioita pähkinäallergisille. Vaikka se on tehty karitepuun pähkinästä, Sheavoi sisältää ainoastaan rasvahappoja.

Säännöllinen Sheavoin käyttö auttaa säilyttämään ihon kosteuden ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Koska se on täynnä antioksidantteja ja anti-inflammatorisia aineita, se voi myös pitää ihosi kimmoisana. Lisäksi se tuntuu iholla ihanalta!

Käyttökohteet:

Kuivat ihoalueet, kasvot, halkeilevat huulet, jalkapohjat, kädet ja kynsinauhat.

Auringonpolttama iho, hyttysenpistot, pienet ihovauriot.

Luonnon täydellinen anti-age yövoide myös atooppiselle ja ekseema iholle.

Turvallinen lapsille ja vauvojen vaippa-alueen hoitoon.

Loistava, korjaava ja hoitava koiran tassu- ja kuonovoide.

Käyttöohje: 

Ota nokare Sheavoita purkista esim. spaatelilla, lusikalla tai sormenpäällä. Lämmitä Sheavoita hieromalla sitä sormien välissä. Levitä lämmitetty Sheavoi iholle. Tämä voide ei sisällä säilöntäaineita. Säilytä purkki huoneenlämmössä kuumalta auringonvalolta suojassa. Toimii sekä ikääntyneen iholle että tulehtuneelle akne-iholle loistavasti!

Koostumus: Puhdistettu Sheavoi.

INCI: Butyruspemum parkii butter.

Sisällön paino 50g.