Silkkitipun Palahoitoaine Elsan Ekopaja

Silkkitipun palahoitoaine lisää kammattavuutta ja vähentää sähköisyyttä. Hoitoaine helpottaa hiuksien selvittämistä pesun jälkeen. Hiuksia hoitavat an-ioniset ainesosat vähentävät hiuslatvojen takkuisuutta ja sähköisyyttä. Hiukset on helppo muotoilla pesun jälkeen. Tämä pala lisää hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä.

16,50 €
Hinta sis. ALV

Palahoitoaineen käyttö on ekoteko! Hoitoaineessa ei ole vettä, eikä säilöntäaineita. Yksi pala vastaa n. 5 pulloa nestemäistä hoitoainetta, ja näin voit vähentää kylpyhuoneen muovijätteen määrää.

Silkkitipun palahoitoaine sisältää luonnollisia, kookospähkinästä saatuja kovettajia ja emulgoijia. Hoitavina aineina on lisäksi ihana kaakaovoi, mehiläisvaha, jojobaöljy ja panthenoli. Tällä palasella hoidat hiuksia kuukausia, se on runsaan kokoinen ja kuluu käytössä hyvin vähän. Ei sisällä silikoneja eikä sulfaatteja.

Silkkitipun palahoitoaine sopii yhteen kaikkien palashampoidemme kanssa. Voit pestä hiuksesi sinulle sopivalla shampoopalalla, ja viimeistellä pesutuloksen tällä hoitoainepalalla.

Käyttöohje: "Kampaa" hoitoainepalaa hiusten latvaosiin pesun jälkeen. Jos hiuksista tulee tällä tapaa liian hoidetut: hiero palaa ensin käsissä ja levitä hiuksiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti. Nauti hoidetuista ja luonnollisesti ravituista hiuksista.

Vinkki: Tätä palaa voi käyttää myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Useampi asiakkaamme on nyt testannut tätä metodia ja saanut fantastisen pehmeät hiukset.

AINESOSAT/INGREDIENTS: Kaakaovoi (cocoa butter), setyylialkoholi (cetyl alcohol), BTMS (cetearyl alcohol and behentrimonium metrosulfate)*kookosöljystä johdettu anioninen hoitava emulgaattori, mehiläisvaha (bees wax), jojobaöljy (jojoba oil), D-panthenol, sitruunaruohon eteerinen öljy (lemongrass essential oil).

INCI: Cacao butter, cetyl alcohol, cetearyl alcohol and behentrimonium metrosulfate, cera alba, simmondsia chinensis oil, pantenol, cymbopogon citratus leaf oil, citral*sitruunaruohon eteerisen öljyn ilmoitettava allergeeni, geraniol*sitruunaruohon eteerisen öljyn ilmoitettava allergeeni, limonene*sitruunaruohon eteerisen öljyn ilmoitettava allergeeni.

Paino n. 80 g.