Suitsuke, Goloka Goodearth

Loppuunmyyty

Goloka Premium Good Earth suitsuke on loistavan pehmeä ja miellyttävän tuoksuinen. Good earth on viiden tähden suitsuketuoksu, jossa on vivahteita vaniljasta, jasmiinista sekä santelipuusta. Kirkas ja energisoiva tuoksu on erinomainen valinta päivän ensimmäiseksi suitsukkeeksi.

Valmistettu perinteisellä masala-menetelmällä yrttien, kukkien, hunajan sekä tuoksuvien öljyjen yhdistelmistä.

3,90 €
Hinta sis. ALV

Pakkauksessa on tikkusuitsukkeita 16 grammaa, noin 12-15kpl. Yksi suitsuke painaa noin 2 grammaa ja palaa noin 40 minuuttia. Pakattu kierrätyskartongista valmistettuun pakkaukseen.

Suitsukkeen sytyttäminen

Suitsuke sytytetään suitsukkeen päästä. Kun suitsuke on syttynyt, anna liekin palaa muutama sekunti ja sammuta liekki esimerkiksi puhaltamalla. Tämän jälkeen suitsukkeen kärki hehkuu punaisena ja tuottaa tuoksuvaa savua.

Polta suitsuketta turvallisessa paikassa sekä suitsukkeelle tarkoitetussa suitsuketelineessä. Varmista, että savu pääsee virtaamaan vapaasti ja että suitsuke ei ole lähellä seiniä tai hyllyjä. Varmista myös, että suitsukkeen lähellä ei ole mitään syttyvää, kuten verhoja tai mattoja. Koska suitsukkeet vapauttavat savua, tulee riittävästä korvausilman saannista huolehtia.

Suitsukkeiden paloturvallisuus

Palavaa suitsuketta on aina valvottava. Varmista, että suitsuketeline on lämpöä kestävällä pinnalla, palava suitsuke ei ole herkästi syttyvien materiaalien läheisyydessä sekä suitsuke on lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Varmistu aina suitsukkeen täydellisestä sammumisesta, ennen kun laitat tuhkat ja muut palojätteet roskakoriin.