Yoni Eggs Ruusukvartsi 3 kpl pakkaus

Yoni Eggs Ruusukvartsi -kristallista. Pakkaus sisältää 3 kpl Ruusukvartsi -kristallista valmistettua soikeaa kiveä lantionpohjan lihaksiston harjoittamiseen.

34,90 €
Hinta sis. ALV


Yoni-eggs kristallikivien käyttö lantionpohjan lihaksiston harjoittelussa: 

Aseta kivi emättimeen ja anna sen olla paikoillaan halutun harjoitteluajan. Poista narusta vetämällä. Pese huolellisesti käytön jälkeen. Aloita harjoittelu suurimmasta kivestä ja lantionpohjanlihaksiston vahvistuessa siirry pienempään kokoon.

Laatikon koko: 18.5 x 9.5cm 187gr. Pakkaus sisältää: Pienin kivi: 2 x 3cm 17.5gr Keskikokoinen kivi: 2.5 x 4cm 34.5gr. Suurin kivi: 3 x 4.5cm 52gr.

Ruusukvartsi kristallina:

Ruusukvartsi on sydänchakran lempeä tasapainottaja. Sitä kutsutaan usein rakkauden kiveksi tai sydämen kiveksi, sillä se säteilee ympärilleen rakkautta ja empaattista energiaa. Ruusukvartsilla on rauhoittavaa ja lohduttavaa voimaa ja se on hyvä tuki erilaisten pelkojen ja surun tunteiden käsittelyssä. Ruusukvartsi avaa sydänchakran ja on sen kautta yhteydessä rakkauteen kaikkea elollista kohtaan. Se antaa kantajalleen rauhaa ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen. Ruusukvartsin energia rohkaisee myös itsestään huolehtimiseen ja armollisuuteen. 

Ennen kaikkea se rohkaisee rakastamaan omaa itseä ehdoitta ja sen myötä avautumaan myös ympäriltä tulevalle rakkaudelle. Parisuhteeseen ruusukvartsi tuo tasapainoa ja anteeksiannon taitoa. Sen energia voimistaa rakkautta ja lisää parisuhteen osapuolten empatiakykyä toisiaan kohtaan. Ruusukvartsi tunnetaan myös särkyneen sydämen parantajana. Sillä on lohduttavaa ja puhdistavaa voimaa, joka auttaa toipumaan ja hyväksymään vaikeat tilanteet. Lisäksi se luo myötätuntoa itseä ja muita kohtaan ja opettaa anteeksiantoa. Ruusukvartsin lempeä energia tukee surun käsittelyssä ja rohkaisee päästämään irti, jotta mahdollisuus saada elämään jotakin uutta avautuu.