INGRID -parfyymit

Tulevaisuuden parfyymit! Mehiläisvahapohjaiset kiinteät parfyymit. Valmistettu käsityönä mehiläisvahasta ja luonnollisista öljyistä. Ekologinen vaihtoehto! Ei sisällä alkoholia eikä vettä. Tuoksu kestää kauan iholla. Tee itsellesi ja planeetalle palvelus ja valitse kiinteä parfyymi Ingridiltä! 

Miksi valita kiinteä parfyymi?

Tee planeetallemme palvelus. Ingrid -kiinteät parfyymit on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista tuhlaamatta vettä tai muita luonnonresusrsseja. Tee hyvää - tuoksu hyvälle!

Kestää pitkään! Vahapohjainen kiinteä parfyymi vie todella vähän tilaa ja kosteuttaa ihoasi, toisin kuin alkoholipohjaiset hajuvedet ja tuoksu säilyy iholla kauan. Kätevä napata mukaan kaikkialle, mahtuu vaikka taskuun!

Uniikki ja myrkytön! Jokaisessa viidessä eri tuoksussa uniikki tuoksu, joka säilyy iholla pitkään. Valmistettu aidoista luonnonöljyistä, oikeista kasveista. Ole uniikki - ole oma itsesi!

From Stockholm, Sweden.

Käyttäjäkokemuksia


If I can do something more eco friendly I do it.
I swapped my old perfumes to INGRID and havn´t looked back since. Emily, Sweden
I get constant compliments on how I smell. It´s a great feeling. I love how convinient and luxurious the case is. Goes perfect in my pocket or bag. Jana, Netherlands
Im allergic to perfumes. Mainly since they irritate my skin. So happy I tried wax based instead. Feels great on my skin and the fragrance lasts the whole day! Amanda, Sweden